News Flash

Aseara am fost la prima parte a workshop-ului StartUp Express, organizat de Business Design Academy si sustinut de Vlad Stan.

M-am dus mai mult sa-l vad pe VS in actiune si sa aflu noutatile in materie de obiective si managementul echipei. El are un stil cool, lipicios, dezinvolt, desi aseara era un pic emotionat si mai retinut. Deoarece erau multi prieteni/cunoscuti in sala, zice el.

Oricum, a fost interesant sa particip, am invatat cateva lucruri noi si am cunoscut deja 2 potentiali parteneri de business. Mi-au ramas in minte 3 fraze care ar trebui sa ne ghideze in activitatile zilnice:

  1. Stay foolish, stay hungry.  ~ Steve Jobs
  2. Antreprenorii de succes sunt cei care vad impactul viziunii lor asupra celorlalti.
  3. Cum pot sa fac sa-mi spulber obiectivul propus si sa realizez mult mai multe?

Aseara s-a discutat despre obiectivele propriului business, despre viziune si valori. Desi am mai studiat si citit despre viziune si valori, de asta asta chiar am inteles despre ce e vorba.

Am mai vorbit despre: backward planning (o tema foarte interesanta, de care stiam din principiile budismului, numai ca nu avea o denumire), futureme.org (o metoda funny de masurare a obiectivelor pe termen lung online), singularity (urmeaza sa ma mai documentez), tensiune structurala & motivare. Destul de mult in 2 ore si ceva de workshop.

Ma mai duc si saptamana viitoare. 🙂

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s