Just Do It!

Escape is an essential part of a beautiful life.

Fraza se regaseste la inceputul unui articol despre moda, noi tendinte si frumusete. Extrapoland, m-am gandit ca nu se rezuma doar la moda, doar la calatorii, doar la ce aduce noul sezon.

M-am gandit la viata de zi cu zi, de care simtim nevoia sa scapam uneori. Vrem sa scapam de job, uneori de prieteni, de rutina, evitam sa raspundem la telefon, alegem sa ne retragem, in loc sa socializam. Pentru a avea o viata echilibrata, trebuie sa te eliberezi. Sa lasi la o parte tot ce te impovareaza, sa nu te mai gandesti la problemele altora, sa nu-ti mai faci griji si sa nu te mai gandesti la ceea ce nu poti avea momentan.

Bineinteles, nu poti trai intr-o completa izolare, dar trebuie sa te dedici din cand in cand doar tie. Poate ca alegi sa mergi singur/a la film sau la muzeu, calatoresti (unii dintre noi, mai curajosi, pleaca singuri in concediu), iei pranzul in liniste la un restaurant elegant… sunt mii de metode de a-ti crea o viata frumoasa.

Se spune ca daca faci ceea ce-ti place, nu va trebui sa muncesti niciodata; prea putini sunt norocosii care fac ceea ce au visat dintotdeauna. Chiar daca ne alegem un job solicitant, ar trebui sa facem tot posibilul sa nu traim doar pentru weekend.

Escape is an essential part of a beautiful life. – Cat de frumos suna!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s