One Day

Nu, nu este vorba despre filmul cu Anne Hathaway. Este vorba despre un manifest care m-a emotionat. Nu vezi prea des suflete puse pe tava, dezgolite de orice temere si care nu cunosc cuvantul vulnerabilitate, pentru ca nu cred in asa ceva.

Nu credeam pana acum in indemnul ca putem schimba lumea daca vrem, dar ma bucur sa vad ca exista oameni care se straduiesc sa dovedeasca contrariul in fiecare zi.

Emotia acestui manifest sta tocmai in descrierile alambicate ale unor ganduri si trairi pe care le avem cu totii la un moment dat, dar nu avem curajul sa le impartasim. Cateodata, nici noi nu vrem sa le recunoastem si facem cel mai simplu lucru cu putinta: negam.

Nu trebuie sa fiti de acord cu tot ce este scris acolo (eu nu sunt), nu trebuie sa intelegeti tot ce s-a intamplat (pentru ca nici nu veti reusi), nu trebuie sa va simiti obligati. Dupa parerea mea, trebuie doar sa aveti mintea deschisa si sa credeti ce vreti! Despre autor nu spun decat ca este foarte talentat si ca merita sa-l cunoasteti.

Va provoc la o lectura plina de substanta, de intelesuri, dar care nu este tocmai simpla.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s